intergas cv-ketel storing

Remeha CV-Ketel Storingen

Remeha is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige CV-ketels. Ze bieden een breed scala aan ketels die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en energie-efficiëntie. Of je nu een CV-ketel nodig hebt voor een klein appartement, een ruime woning of een commercieel pand, Remeha heeft de juiste oplossing voor jou.

Remeha CV-ketels worden gekenmerkt door hun innovatieve technologieën die zorgen voor optimale prestaties. Een van de belangrijkste kenmerken is de modulerende brander, waarmee de ketel automatisch het vermogen aanpast aan de warmtebehoefte. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabel binnenklimaat, maar ook voor aanzienlijke energiebesparingen.

Daarnaast biedt Remeha ook duurzame oplossingen, zoals het aansluiten van CV-ketels op zonneboilers of warmtepompen. Hiermee draagt Remeha bij aan een groenere en energiezuinigere toekomst.

Zie jij een van onderstaande storingscodes op jouw Remeha ketel? Of krijg je geen warm water meer? Bel dan direct met een gecertificeerde monteur. CV Storing 24 staat snel voor je deur. Bij spoed zelfs binnen een paar uur.

Staat jouw code er niet tussen? Of krijg je wel warm water, maar geen warme verwarming? Onze ervaren monteurs helpen je direct met het achterhalen van jouw cv-ketel probleem.

Let op: Zelf cv-ketels repareren is verboden. Daarnaast is het ook nog eens gevaarlijk. Bel altijd een gecertificeerde monteur om jouw cv-ketel te laten repareren.

Bel direct voor een afspraak

  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen

  • Hulp bij storing of geen warm water
  • Altijd een oplossing voor iedere Remeha ketel

  • Gecertificeerde ervaren monteurs

Welke storing geeft jouw CV Ketel aan? Bel ons voor hulp!

Typen Remeha CV ketels

Remeha biedt diverse typen CV-ketels die geschikt zijn voor verschillende behoeften en woningtypes. Hieronder bespreken we enkele populaire typen Remeha CV-ketels:

Remeha Tzerra

Een compacte en energiezuinige ketel die geschikt is voor kleinere woningen. De Tzerra-serie biedt betrouwbare verwarming en warm water in een compact formaat. Met de Remeha Tzerra Ace introduceert Remeha de nieuwste versie van deze succesvolle serie, met verbeterde prestaties en energiezuinigheid.

Remeha Calenta

Een krachtige ketel met hoog rendement die geschikt is voor grote woningen en commerciële toepassingen. De Calenta-serie biedt uitstekende prestaties en is voorzien van geavanceerde technologieën zoals de innovatieve iSense thermostaat. Met de Remeha Calenta Ace heeft Remeha de lat nog hoger gelegd op het gebied van efficiëntie en gebruiksgemak.

Remeha Avanta

Een veelzijdige ketel die geschikt is voor zowel kleine als middelgrote woningen. De Avanta-serie staat bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met een compact design en een breed scala aan vermogensopties is de Avanta geschikt voor diverse installaties. Met de Remeha Avanta Ace introduceerde Remeha de nieuwste versie van deze succesvolle serie, met verbeterde prestaties en energiezuinigheid.

Remeha Quinta

Een ketelserie die speciaal is ontworpen voor grote gebouwen en industriële toepassingen. De Quinta-serie levert hoog vermogen en is geschikt voor veeleisende verwarmingssystemen. Met modulaire oplossingen en flexibele configuraties kan de Quinta-serie worden aangepast aan de specifieke behoeften van elk project.

Remeha Storingcodes

Remeha storing E1

Onvoldoende waterdruk. Dit kan worden veroorzaakt door een lekkage in het watersysteem, een defecte sensor of een probleem met de waterdrukregeling.

Remeha storing E2

Dit betekent dat er een probleem is met de waterdrukregeling en/of sensoren.

Remeha storing E3

Dit kan duiden op een defect in het bedienpaneel.

Remeha storing E4

Dit betekent dat de ontsteking is mislukt.

Remeha storing E5

Meestal houdt dit in dat de branderkopring defect is.

Remeha storing E6

Dit kan duiden op de noodzaak van het vervangen van de onderhoudsset en/of problemen bij de ontsteking.

Remeha storing E7

Circulatieregeling komt niet op gang vanwege doorstromingsproblemen.

Remeha storing E8

Problemen in de gasstraat, ventilatieproblemen.

Remeha storing E9

Onvoldoende waterdruk. Dit kan worden veroorzaakt door een lekkage in de expansievat of een probleem met de waterdrukregeling.

Remeha storing E10

Circulatieregeling komt niet op gang vanwege doorstromingsproblemen.

Remeha storing E13

Defect in elektronica systeem en/of warmtewisselaar.

Andere Remeha storingcode? Bel dan met een cv monteur!