Installatiedienst2023-03-31T18:18:10+00:00
CV ketel storing 24 / 7

CV-Ketel
Installeren en Vervangen

Is jouw cv-ketel tussen de 10 en 15 jaar oud? Of heeft de huidige cv-ketel veel mankementen? Dan is het tijd om de cv-ketel te vervangen.

CV Storing 24 is één van de goedkoopste en snelste cv-installatiebedrijven van Nederland. We zijn een officieel gecertificeerd installateur.

Vanaf €1400 exclusief btw heb je een compleet nieuwe cv-ketel. Dit is inclusief montage en benodigde onderdelen.

In de meeste gevallen is de nieuwe ketel binnen een dagdeel geïnstalleerd.

Bel direct voor een afspraak

 • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen

 • Cv-ketel + Montage
  vanaf €1200 exclusief BTW

 • Wij installeren alle merken cv-ketels

 • Gecertificeerde ervaren monteurs

Meest gezochte CV Ketel Merken

Intergas CV-ketel storingscodes
Nefit CV-ketel storingscodes
Remeha CV-ketel storingscodes
Bekijk Vaillant CV Ketel storingen

Kosten cv-ketel vervangen

De kosten voor het installeren en vervangen van een cv-ketel verschillen per situatie, merk en het extra werk wat hierbij komt kijken.

Gemiddeld liggen de kosten tussen de €1400 en €2500 exclusief btw. Dit komt dus neer op een gemiddeld bedrag tussen de €1649 en €3025 inclusief btw.

Dit maakt CV Storing 24 één van de goedkoopste installateurs van Nederland. Daarnaast is de ketel in de meeste gevallen binnen 1 dagdeel geïnstalleerd.

Benieuwd wat er bij bovenstaande prijzen zit inbegrepen?

Bekijk dan ons overzicht. Zo zie je direct dat onze prijs een all-in prijs is. Voorkom extra onvoorziene kosten. Weet direct waar je aan toe bent.

CV Ketel

 • Nieuwe cv-ketel + installatiepakket

 • Verwijderen van de oude cv-ketel

 • Monteren en afstellen van de nieuwe cv-ketel

 • Startklaar maken van de cv-ketel

 • 2 jaar garantie op de nieuwe cv-ketel

Inbegrepen extra services

 • Vervangen van inpandige rookgasafvoer

 • Vervangen van de dakdoorvoer en loodslab van het dak

 • Vervangen en aanleggen van leidingen en aansluitmateriaal

 • Aanpassen van de condensafvoer

 • Gasdichtheidscontrole uitvoeren

cv-ketel laten installeren

Kantoren, industrie en
maatschappelijke organisaties

CV Storing 24 heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van cv-installaties en leidingen voor kantoren, industriegebouwen en maatschappelijke organisaties voor bijvoorbeeld crisisopvang.

Organisaties zijn vaak gevestigd in grotere gebouwen. Hier zijn zwaardere cv-ketels nodig met een hoger vermogen. Dit betekent een andere aanpak dan bij kleinere cv-ketels. Ruime ervaring is dan noodzakelijk om de cv-ketels professioneel te installeren.

Vragen over cv-ketels laten installeren voor bedrijven? Bel naar 085 060 5360 en spreek direct een cv-specialist.

Welke cv-ketel merken installeren jullie?

Wat betreft installaties werken we met alle merken. Bel of mail ons en vraag naar de beste cv-ketel voor jouw situatie. Wij bieden je vervolgens de beste cv-ketel mogelijkheden aan met het hoogste rendement en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wil je ook cv-ketel onderhoud door ons laten uitvoeren? Dan adviseren we om een model te kiezen van een van de volgende merken: Intergas, Remeha, Vaillant, Daalderop, ATAG en Nefit. Wij voeren onderhoudsbeurten uit voor deze cv-ketel merken.

Remeha cv-ketel

Mag ik zelf een cv-ketel installeren of vervangen?

zelf cv-ketel vervangen of installeren

Kort antwoord: nee, je mag niet zelf een cv-ketel installeren of vervangen.

In 2020 is er een nieuwe wet aangenomen genaamd de gasketelwet. Hiermee is het vanaf 1 april 2023 verboden voor niet-gecertificeerde personen of bedrijven om te werken aan cv-ketels.

Officieel wordt 2022 nog gezien als een soort overgangsjaar. Vanaf 1 april 2023 is er een volledig verbod voor niet-gecertificeerde bedrijven om cv-ketels te installeren of te vervangen.

Maar de wet is er niet voor niets.

Deze nieuwe wet moet ervoor zorgen dat het aantal ongevallen door koolmonoxide omlaag gaat. Er overlijden in Nederland gemiddeld 10 tot 15 personen per jaar door koolmonoxidevergiftiging. Enkele honderden mensen belanden in het ziekenhuis.

Kies daarom altijd voor een gecertificeerde monteur of installatiebedrijf. Dit scheelt je niet alleen een eventuele boete, maar zorgt vooral voor extra veiligheid voor jezelf en jouw omgeving.

Wanneer moet je een cv-ketel vervangen?

Heb je een oude nog werkende cv-ketel van tussen de 10 en 15 jaar oud? Of vertoont je huidige ketel mankementen? Dan is het tijd om te oriënteren op een nieuwe ketel.

Oudere ketels behalen vaak een veel lager rendement. Dit zorgt voor hoge energierekeningen. Een goede nieuwe cv-ketel is vaak al binnen 5 tot 6 jaar terugverdiend.

Wanneer je voor een nieuwe cv-ketel kiest, is dit voor de lange termijn dus goed voor de portemonnee.

Remeha cv-ketel

Liever eerst een gratis offerte voor cv-ketel installatie?

Je zit nergens aan vast. We gebruiken je gegevens alleen om je een offerte op maat te sturen.

Veelgestelde vragen over cv-ketels installeren

Wat kost een nieuwe cv-ketel inclusief installatie?2022-11-01T14:06:00+00:00

De kosten voor een nieuwe cv-ketel inclusief installatie is afhankelijk van het type ketel, het merk en alle extra benodigde materialen. Bij CV Storing 24 liggen de gemiddelde kosten tussen de €1200 en €2500 exclusief btw. Hiermee zijn we een van de goedkoopste installatiebedrijven van Nederland.

Wanneer moet je een cv-ketel vervangen?2022-11-01T14:06:28+00:00

Het is het beste om de cv-ketel te vervangen wanneer het mankementen vertoont, of als de ketel tussen de 10 en 15 jaar oud is. Oudere cv-ketels hebben namelijk een veel lager rendement wat resulteert in hogere energierekeningen. De investering voor een nieuwe cv-ketel inclusief montage heb je meestal binnen 5 of 6 jaar terugverdiend.

Wat is de gemiddelde levensduur van een cv-ketel?2022-11-02T12:35:26+00:00

De gemiddelde levensduur van een cv-ketel ligt tussen de 10 en 15 jaar. Dit is ook financieel gezien het beste moment om de cv-ketel te vervangen. Oudere ketels hebben een laag rendement wat uitkomt op hogere energierekeningen.

Ga naar de bovenkant